Міжнародний день сім'ї

15 травня 2019 року у адміністративному будинку Кам'янського сільського будинку культури в Кам'янській сільській бібліотеці відбувся тематичний захід до Міжнародного дня сім'ї, адже слово "родина" походить від кореня "род", "рід", що говорить саме за себе. "Сім'я" це народження і виховання дітей, яке традиційно вважається основним призначенням створення сім'ї. А ще – це міцний духовний зв'язок між усіма її членами.
Завідувач Кам'янської сільської бібліотеки Новак Людмила Анатоліївна та соціальний працівник Тростянецького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олександр Іванович Сапегін за чашечкою запашного чаю розповіли інформацію та провели цікаву вікторину вихованцям фізкультурно-оздоровчого гуртка, який присвячений цьому заходу.
Сім'я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Тому союз сім'ї і держави – необхідна умова процвітання і добробуту його громадян. Благополуччя сім'ї завжди залишатиметься мірилом розвитку і прогресу країни.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

День української писемності та мови